Uitnodiging Landelijke Dag 2015

Landelijke Dag 2015. Ben je er bij?

We nodigen je van harte uit voor de Landelijke Dag 2015, die wordt georganiseerd door Sovon in samenwerking met Vogelbescherming Nederland, de Nederlandse Ornithologische Unie (NOU), Jaarrond Tuintelling en hoofdsponsor Meopta.   

Tijd en plaats

Datum: zaterdag 28 november
Locatie: Reehorst, te Ede
Tijd: Programma is van 10.00 tot 17.00. Daarna is er nog ruim de gelegenheid voor een drankje en/of hapje in het restaurant van de Reehorst. 

Voordeel voor voorinschrijvers

Dit jaar vragen we voor het eerst entree. Waarom leggen we graag uit. De toegangsprijs is 10 euro. Leden en waarnemers van Sovon kunnen gebruik maken van een fikse korting en betalen dan 5 euro. 

We raden iedereen aan om zich vooraf aan te melden. Dan hoef je niet in de rij te staan om te betalen. Bovendien krijg je een gratis lot voor de Landelijke Dag Loterij

Extra goedkoop met de trein

De Reehorst ligt naast het treinstation Ede-Wageningen. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk bezoekers met de trein komen. Speciaal voor bezoekers van de Landelijke Dag zijn er treindagkaarten beschikbaar voor €19,- per ticket (plus €1,- verzendkosten). Daarmee kun je vanuit iedere plaats in Nederland heen en weer naar Ede-Wageningen. De dagkaarten zijn geldig t/m 31 december 2016. Bestel snel, want OP=OP.   

Programma

Met 5 lezingzalen hebben we een goed gevuld programma. Verder is er een uitgebreide informatiemarkt (boeken, kijkers, kunst, reizen en meer) en een speciaal programma voor de jeugd (8-14 jaar).

In aanloop naar de Landelijke Dag zullen er nog aanvullingen en wijzingen plaatsvinden. Bekijk sovon.nl/ld voor de meest actuele informatie.

 

  

 

Praat mee over de Landelijke Dag via #ldsovon15