Koekoek, beeld van een onverwachte gast

Landelijke Dag in zicht

Komende zaterdag kunnen we elkaar weer ontmoeten in de Reehorst in Ede voor een prachtige Landelijke Dag propvol lezingen en met een grote markt, met een grote verscheidenheid aan stands. Heb je je nog niet ingeschreven? Meld je dan snel aan!

Korting

De entree voor de Landelijke Dag bedraagt een luttele €10,- maar Sovon-vrijwilligers kunnen zelfs nog goedkoper naar binnen! Vul bij de aanmelding de kortingscode SOVONVRIJWILLIGER in en je kunt voor €5,- naar binnen.

Lot

Een voordeel van het vooraf aanmelden is dat je een alvast een gratis lot krijgt. En dat is niet niks, want de prijzen zijn prachtig! Zo stelt Sovon een pakket met twee Koekoekboeken beschikbaar: De Koekoek van Nick Davies, die zijn verhaal vertelt op de Landelijke Dag, en Koekoek, beeld van een onverwachte gast, een boek met prachtige foto's (zie hiernaast) dat net bij de KNNV-uitgeverij verschenen is.

Loten

Natuurlijk wil je het bij dat ene lot niet laten, want je wilt je kans op zo'n prachtige prijs vergroten en je wilt de atlas steunen waar de opbrengst naartoe gaat. Voor €1,- per stuk hoef je het waarschijnlijk niet te laten. Loten zijn volop te verkrijgen bij een aantal charmante verkopers.

Treinkaartje

Kom met de trein naar de Landelijke Dag, want het station ligt op slechts vijf minuten lopen van de Reehorst. De snelle beslissers kunnen voor €10,- met de trein naar de Landelijke Dag en terug naar huis.

--> laatste nieuws: de kaartjes zijn inmiddels uitverkocht en niet meer verkrijgbaar. Er zijn wel weekendkaarten voor 15 euro verkrijgbaar bij Albert Heijn, zie http://www.ah.nl/ns .

Oude & nieuwe vrienden

Wellicht spreken we elkaar op de Landelijke Dag, want daar is de dag natuurlijk ook voor bedoeld en de grote pauzes geven ook ruim de gelegenheid: gezellig oude en misschien ook nieuwe vrienden ontmoeten!

Tot ziens op de Landelijke Dag!