Landelijke Dag gaat door, maar anders

Geheel passend binnen de corona-richtlijnen organiseren we ook dit jaar een mooie Landelijke Dag voor actieve vogelaars in Nederland. Op zaterdag 28 november kun je een inspirerend programma verwachten met lezingen van topsprekers. Volg het programma vanuit huis, of kom naar de Reehorst in Ede.

Voor deze speciale corona-editie hebben we een aangepast programma in de Reehorst in Ede. Hiervoor zijn 570 kaarten beschikbaar. Je kunt kiezen uit één van de zes zalen met een eigen lezingenprogramma. Wisselen tussen de zalen is dit jaar dus niet mogelijk. Hiermee houden we de omvang van de bezoekersgroepen beperkt en is voldoende afstand tot elkaar houden mogelijk.

Daarnaast is er een breed aanbod van standhouders met reizen, optiek, boeken en natuurorganisaties. Kleiner van omvang dan gewoonlijk, maar daarmee heb je wel alle gelegenheid en ruimte tot het stellen van vragen en elkaar (op afstand!) te ontmoeten.

Online lezingenprogramma

Wil of kun je niet naar de Reehorst komen? Geen enkel probleem. Volg het lezingenprogramma van de Landelijke Dag gewoon vanuit huis via de livestream op YouTube. Na de Landelijke Dag blijven de lezingen beschikbaar. 

Meer informatie vind je op onze Landelijke Dag pagina.