Landelijke Dag ‘Natuur in boerenland’

Landelijke Dag ‘Natuur in boerenland’

Op zaterdag 16 februari 2019 vindt in het Beatrix Theater (naast station Utrecht Centraal) de Landelijke Dag Natuur in het Boerenland plaats.

Deze dag is bedoeld voor alle vrijwilligers (tellers én beschermers), agrariërs en andere beheerders in het boerenland. De toegang is gratis, maar aanmelding is verplicht. Op deze dag presenteren we de laatste stand van zaken van (agrarisch) natuurbeheer, beleids- en beheermonitoring, bestaande maar ook nieuwe monitoringtechnieken, opgedane ervaringen en (al of niet voorlopige) resultaten.

Breed scala

De Landelijke Dag Natuur in het Boerenland wordt georganiseerd door een breed scala aan organisaties, waaronder Sovon. In het centrale programma zal Ruud Foppen van Sovon de dag starten met een presentatie getiteld: Citizen science in het boerenland: op zoek naar sprankjes hoop

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van LandschappenNL.

Programma

Bekijk het programma in PDF.

Informatiemarkt

Naast het lezingenprogramma in de zaal is er gelegenheid de informatiemarkt te bezoeken. Hier zijn allerlei organisaties die betrokken zijn bij monitoring en bescherming van natuur in het boerenland: nieuwe technieken, kennis, monitoring ect.

Stand?

Zelf een stand aanvragen kan via de aanmeldpagina. Er is plek voor 40 stands, dus wees ook hier snel bij.

Aanmelding

De toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Ga naar aanmelden