Korting op boek Jan Wolkersprijs

Het beste natuurboek van 2015 mag natuurlijk niet ontbreken op de Landelijke Dag. Het boek ‘Niet zonder elkaar – bloemen en insecten’ won dit jaar de Jan Wolkersprijs en is een van de loterijprijzen. Mocht je niet de gelukkige winnaar zijn, dan kun je hem op de Landelijke Dag gelukkig ook met korting kopen.

Het winnende boek, uitgegeven door NatuurMedia, is geschreven door een collectief onder aanvoering van Louis Schoonhoven en Rolf Roos met medewerking van Koos Biesmeijer, Gerard Oostermeijer en vele andere auteurs. ‘Niet zonder elkaar – bloemen en insecten’ vertelt over de fascinerende relaties tussen planten en hun bestuivers. 

De jury: “Wie mocht denken dat bloemen stuifmeel maken en dan maar stilletjes af blijven wachten tot er ooit een dier toevallig passeert om te bestuiven, vergist zich vreselijk.” “Het is een moderne versie van Jac P. Thijsse’s Verkade-album ‘De bloemen en haar vrienden’, uit 1934, vlot geschreven, vol fascinerende voorbeelden. Over de bloem als verleidster, het kussen door de wind, en de bijenorchis die het ‘gewoon zelf doet’. 

‘Een geweldig verhaal, opgetekend in een bijzonder boek’ (Trouw)

Aanbieding

Het boek is op de Landelijke Dag te koop voor 19,50 in plaats van 24,50, in de stand van Natuurmedia.

Aanmelden

Meld je direct aan voor de Landelijke Dag

Niet zonder elkaar - Bloemen en insecten. Met korting verkrijgbaar op de Landelijke Dag Sovon

 

Prijsvraag!

Omdat het op de uitgeverij voorlopig feest is vanwege de Jan Wolkersprijs deelt Natuurmedia sinds 7 november wekelijks uit. Elke week tot en met januari 2016 publiceert de uitgeverij een prijsvraag over het winnende boek. Wekelijks verloten ze een boek onder de inzenders. Bekijk de prijsvraag van deze week.