Bezoekers van de Dutch Bird Fair 2012. Foto: Dries Oomen

Kom ook naar de Dutch Bird Fair!

Op 24 en 25 augustus wordt de Dutch Bird Fair weer gehouden. Er zijn talloze stands, excursies en lezingen over vogels en de natuur op dit evenement. Sovon organiseert ook dit jaar weer mee. Zien we je weer in de Oostvaardersplassen?

De tweede editie van de Dutch Bird Fair wordt gehouden op het bekende terrein rond het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer aan de rand van de Oostvaardersplassen. Vanaf 10.00 uur 's ochtends gaat de markt open en kun je weer een kijkje nemen bij alle mooie stands. Nieuw is het speciale plein met natuurreisorganisaties. Vertrouwd zijn de leuke excursies naar de Oostvaardersplassen en de plaats waar vogels geringd worden door onder andere Frank Majoor. Het lezingenprogramma wordt dit jaar weer verzorgd door Sovon. Zo is er een lezing over de wolf in Nederland en worden er unieke beelden uit de film De Nieuwe Wildernis getoond! 

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website van de Dutch Bird Fair. Sovon is dit jaar met een extra grote stand aanwezig. Daarin laten we je meer zien over het werk voor de Vogelatlas en het Jaar van de Patrijs. Vergeet niet om langs te lopen voor een praatje of een vraag. En speel mee met het vogelatlasspel!