Jaarrond Tuintelling genomineerd

De Jaarrond Tuintelling, het leukste tuintelproject van Nederland, dingt mee naar de Natuurprijs 2015. Het Nationaal Groenfonds reikt de prijs uit aan het natuurproject dat én voor de natuur én voor mensen een feest is. Als medeorganisator van tuintelling.nl is Sovon blij met deze nominatie.

De Natuurprijs 2015 heeft dit jaar het thema 'Feest met de Natuur' en wordt uitgereikt door het Nationaal Groenfonds aan een feestelijk natuurproject. Naast de prijs van 10.000 euro is er een aanmoedigingsprijs. Op 21 mei zal bekend worden welke van de 7 genomineerde projecten de prijs in de wacht sleept. De Jaarrond Tuintelling maakt kans om in de prijzen te gaan vallen!

Al bijna 3300 deelnemers

Sinds de lancering op 22 maart met Vroege Vogels tv doen er steeds meer mensen mee aan de Jaarrond Tuintelling. Al bijna 3300 kijken regelmatig in hun tuin wat voor planten en dieren er te vinden zijn. Via tuintelling.nl voeren ze hun telwerk in, van Merels tot Aardhommels. De website is een initiatief van verschillende natuurorganisaties, waaronder Sovon en Vogelbescherming Nederland.