Gezocht: (junior) webdeveloper

Sovon zoekt een nieuw IT-talent. Heb jij leren programmeren, ontwikkelen en ontwerpen en wil je hier graag je baan van maken? Dan hebben wij een hele leuke functie voor je als webdeveloper.

We zoeken een enthousiaste collega (32-40 uur per week) die een bijdrage gaat leveren aan het bouwen en beheren van webapplicaties voor zowel Sovon zelf als externe opdrachtgevers. Dit doe je samen met tien collega’s van het team databeheer & GIS. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Profiel

  • Je bent een afmaker, oplossingsgericht, flexibel, met oog voor (grafisch)detail en je vindt het prettig om je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Anderzijds ben je ook een teamspeler en spreek je graag met je collega’s over nieuwe ideeën en de ontwikkelingen.
  • Je kerntaak zal bestaan uit het verder ontwikkelen van bestaande (internationale) portals gebaseerd op de nieuwste technieken. Daarnaast is er ruimte om je te verdiepen in het bouwen van apps. Vind je het leuk om je IT-kennis in te zetten binnen een professionele kennisorganisatie?

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan de volledige vacature (pdf). Daarin staat ook wat wij jou te bieden hebben en hoe je contact met ons kunt opnemen.