Fête de la nature

Doe mee aan het Fête de la Nature! Mensen een inspirerende en feestelijk ervaring in de natuur bezorgen. Dat is wat Fête de Nature wil bereiken.

Niet op één plek maar door heel Nederland. Iedereen kan zijn eigen activiteit organiseren, groot of klein. Op de heide, in een park of gewoon in je eigen achtertuin. Traditionele natuuractiviteiten, maar vooral ook onverwachte en verrassende combinaties. Ontdek hoe mooi en hoe dichtbij de natuur is.

Weekend vol natuuractiviteiten
Fête de la Nature brengt alle activiteiten samen tijdens een vast weekend in het jaar. In 2014 voor de eerste keer op 24 en 25 mei. Met leuke en enthousiasmerende promotieactiviteiten wordt iedereen uitgenodigd om deel te nemen. We willen mensen verbinden met de natuur en met elkaar, mensen inspireren en vooral samen de natuur vieren.

Jij doet toch ook mee?
Fête de la Nature is voor iedereen en van iedereen. Een activiteit voor Fête de la Nature organiseren? Dat doe jij! Alleen of samen met vrienden, familie, de buurt, de sport- en natuurvereniging, collega’s of klasgenoten. Dus heb je een leuk idee om mensen een feestelijke ervaring in de natuur te laten beleven? Doe mee en meld je aan!
Jouw activiteit wordt onderdeel van het landelijk programma voor 24 en 25 mei 2014. Via de website ben je vindbaar voor iedereen en bieden we je een landelijk podium. We organiseren een publiekscampagne en leuke promotieactiviteiten.
De mogelijkheden zijn eindeloos
Een activiteit kan alles zijn, groot of klein. Je kunt bijvoorbeeld je moestuin openstellen om mensen te enthousiasmeren over het verbouwen van groente of een hardloopclinic organiseren in de duinen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Hoofdzaak is dat mensen op een leuke of feestelijke manier in contact komen met natuur. Alles mag zolang je respect hebt voor de natuur en het evenement vrij toegankelijk is voor iedereen.

Wie organiseert?
Er is niet één organisator: we doen het samen. Iedereen die een leuk idee heeft, groot of klein, kan meedoen. Stichting Fête de la Nature helpt daarbij met communicatie, promotie en door mensen en organisaties met elkaar te verbinden en te inspireren.
Samen maken we van Fête de la Nature het leukste natuurfeest van Nederland!

Kijk hier voor meer informatie en aanmelding van je activiteit.