MUS-teller. Foto: Peter Eekelder

Enquête nieuwe MUS-cursus

We gaan een nieuwe MUS-cursus maken. Met wat voor inhoud? Ook de mening van waarnemers die (nog) niet meedoen aan MUS is bijzonder welkom. De enquête staat nog tot en met aanstaande zondag online. Daarna sluiten we hem en nemen we de resultaten mee in de cursus. Ook zullen we de uitslag van de enquête publiceren. 

MUS staat voor Meetnet Urbane Soorten en is het landelijke stads- en dorpsvogelmeetnet. We gaan een nieuwe online cursus voor MUS ontwikkelen. Na 10 jaar was de oude versie ‘op’ en is deze offline gezet. De nieuwe cursus zal bestaan uit de onderdelen herkenning, telmethode en resultaten. Eind november zal de cursus online komen.

We horen graag jouw mening

Zowel nieuwe als al actieve MUS-tellers willen we goede oefeningen bieden. Daarom luisteren we graag naar je inbreng. Heb je even tijd voor de volgende 10 vragen? Invullen kost circa 5 minuten. Onder de inzenders verloten we drie boeken 'Tuinieren voor (wilde) dieren'. 

We zijn benieuwd wat jij graag in een nieuwe online MUS-cursus kunt oefenen. Vul de enquête in en maak kans op een natuurboek!