MUS-teller in actie | Foto: Nico de Bont

Een echte MUS(t)

Sovon is op zoek naar ervaren MUS-tellers die het leuk zouden vinden om beginnende vogelaars en MUS-tellers mee te nemen tijdens de telling. In de praktijk leer je toch het meest over hoe je een telling uitvoert.

Naast het feit dat het gezellig is om met je buurtgenoten op pad te gaan is het ook belangrijk om van elkaar te leren. Hoe pakt een ervaren MUS-teller het aan?

Er zijn best veel beginnende vogelaars die graag aan het MUS-project mee willen doen, en hebben soms wat extra hulp nodig om een goede start te kunnen maken.

Door een of twee keer mee te gaan met een ervaren MUS-teller kun je leren hoe je het aanpakt, waar je op moet letten om een goede telling uit te kunnen voeren.

  1. Ben jij een ervaren MUS-teller en zou je het leuk vinden om beginnende MUS-tellers in te wijden in jouw stad of dorp laat het ons weten via jan.schoppers@sovon.nl o.v.v. ervaren MUS-teller.
  2. Of zou jij graag in contact willen komen met een ervaren MUS-teller bij jou in de stad of in je dorp laat het ons weten via jan.schoppers@sovon.nl o.v.v. startende MUS-teller.