Reserveer de Vogelatlas

Bestel hem nu, de Vogelatlas!

Tááátááááá, de voorverkoop van de Vogelatlas van Nederland is gestart! Kon jij ook al maanden niet slapen van de spanning? Had je onbestemde kriebels in je buik? Nu is het moment dan eindelijk daar dat je hem kunt bestellen.

Bestellen = reserveren

De voorverkoop is een reservering van een exemplaar die je kunt ophalen op de Landelijke Dag van 24 november a.s. Kan je zelf niet komen, kies dan voor verzenden. Je betaalt dan wel verzendkosten van € 9,95 (buitenland: € 19,95). De verzending van de atlassen vindt plaats ná de Landelijke Dag.

Korting voor onze achterban

De reguliere prijs van de Vogelatlas is € 60. Er is een speciale prijs voor leden en tellers: € 39,95. Ook bieden we een combideal aan: Vogelatlas + 1 jaar lidmaatschap = € 54,95.

Waar verkrijgbaar?

De Vogelatlas is uiteraard bij Sovon te bestellen! Daarnaast ligt de Vogelatlas voor de winkelprijs van € 60 straks bij verschillende boekhandels en is ie online verkrijgbaar bij o.a. Bol.com.

Jouw eigen netwerk

Waarschijnlijk is er ook interesse naar de Vogelatlas binnen persoonlijke netwerken. Maak dan ook gerust reclame voor de Vogelatlas! Bijvoorbeeld door zelf een bericht te plaatsen op sociale media of dit bericht te delen.

Eerste exemplaar

En wie krijgt het eerste exemplaar uitgereikt op de Landelijke Dag? Dat hoor je binnenkort!

Bestel nu de Vogelatlas | Sovon

Contact

Vragen over de Vogelatlas of de Landelijke Dag?  

Inkijkexemplaar Vogelatlas

Inkijkexemplaar Vogelatlas 2018 Sovon