Foto: Peter Eekelder

Avond over Nestkaart

Op vrijdagavond 9 maart organiseren Sovon en de werkgroep NESTKAST een avond voor vogelaars die meedoen aan het nestkaartenproject. Het is een bijpraat- en instructieavond, waarop we uitleg geven over de invoer via Digitale Nestkaart. We bespreken ook de extra mogelijkheden van de Digitale Nestkaart, zoals analyse van de data en export van ringgegevens naar Griel.

Frank Majoor leidt deze bijeenkomst, die plaatsvindt in ons kantoor in Nijmegen. Iedereen die weleens nestkaarten invult of daar juist mee wil beginnen is welkom.

Waar?

De avond wordt gehouden op het Sovonkantoor in Nijmegen. Daar is een ieder van harte welkom op 9 maart van 19.30-22.00 uur. De koffie en koek staan dan klaar. Precieze locatie: Toernooiveld 1, gebouw Mercator III (begane grond) in Nijmegen. Dichtstbijzijnde gratis parkeerplekken: d'Almarasweg 24 te Nijmegen, naast de tennisvereniging. Vanaf die parkeerplaats loop je via het park naar het Mercator III-gebouw.

Aanmelden

Bent je van plan te komen? Geef je dan even op via Frank Majoor.

Als werkgroep zo'n avond in de regio?

We komen ook graag langs bij werkgroepen die nestkaarten invullen. Interesse in een avond in de regio? Neem dan even contact op met Frank Majoor.