Natuurlijk was er taart op de redactie, ter ere van de honderdduizendste telling

100.000ste telling ingevoerd op Tuintelling.nl

Hoera! Op maandagochtend 28 november passeerde de Jaarrond Tuintelling een magische grens: er zijn maar liefst 100.000 tellingen ingevoerd. Wat een fantastisch getal. Bedankt Tuintellers!

Teller Madelief had de eer (en het geluk) om precies de honderdduizendste telling in te voeren. Naast felicitaties waren wij natuurlijk nieuwsgierig naar haar drijfveren om te tellen.

Madelief: "Ik vind het heerlijk om in een stoel bij het raam te zitten en goede muziek te luisteren, een beker koffie erbij en dan heerlijk lui vanuit de stoel vogels tellen. Ik heb er zelfs speciaal een plekje voor ingericht, waar ik in de wintermaanden mijn camera op statief ook nog voor mij heb staan op de vensterbank om vogels vast te leggen.

In tuinen en op balkons wordt normaal weinig geteld, maar het is toch een flink stuk Nederland. Dankzij de Jaarrond Tuintelling komt er meer data binnen en ik hoop dat er met die data nuttige dingen gedaan kunnen worden."

Felicitaties voor alle tellers

Wij feliciteren iedereen die er aan heeft meegewerkt om deze mijlpaal te bereiken. En op naar de volgende honderdduizend natuurlijk!