Landelijke Dag 2018

De Landelijke Dag vindt dit jaar plaats op 24 november en staat in het teken van de presentatie van de nieuwe Vogelatlas van Nederland. Vanwege deze speciale editie van de Landelijke Dag verhuizen we naar een nieuwe locatie: Omnisport in Apeldoorn.

Aan het programma wordt nog volop gewerkt, maar uiteraard staat de officiële presentatie van de nieuwe Vogelatlas centraal. De Vogelatlas van Nederland toont de veranderingen en laatste stand van zaken omtrent de vogelpopulaties in ons land. Een schitterend naslagwerk met fraaie foto’s, kaartjes en grafieken, waardoor je inzicht krijgt in de actuele verspreiding van broedvogels en wintergasten.

Minister Schouten

Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit neemt het eerste exemplaar in ontvangst. 

Vogelatlas bestellen

De Vogelatlas is vanaf 24 november te verkrijgen. Bestel nu alvast jouw exemplaar en haal hem op de Landelijke Dag op. Het boek kost 60 euro, maar leden en vrijwilligers krijgen op de Landelijke Dag korting. 

Programma

Naast de overhandiging van de Vogelatlas zijn er natuurlijk nog genoeg andere redenen om naar de Landelijke Dag te komen, waaronder een uitgebreide informatiemarkt en vele topsprekers zoals Maarten Loonen, Rob Bijlsma en Rusland-correspondent Geert Groot Koerkamp. Bekijk het hele programma van de Landelijke Dag. 

Landelijke Dag

  • Datum: zaterdag 24 november 2018
  • Locatie: Omnisport Apeldoorn
  • Opening 10.00 uur. Deur open 9.30 uur. 
  • Kosten: 10 euro. Leden en waarnemers 5 euro

Aanmelden

Kom ook en ontmoet vogelaars uit heel Nederland. Ontmoetingen, inspiratie, onderzoek- en telresultaten, veldervaringen en een uitgebreide informatiemarkt met ruim 80 standhouders. Bestel nu je ticket!
 

Eventbrite - Landelijke Dag 2017 - Sovon

Korting

Landelijke Dag verhuist voor presentatie Vogelatlas naar Omnisport in Apeldoorn