Landelijke Dag

Geheel passend binnen de corona-richtlijnen organiseren we ook dit jaar een mooie Landelijke Dag voor actieve vogelaars in Nederland. Op zaterdag 28 november kun je een inspirerend programma verwachten met lezingen van topsprekers. Kom naar de Reehorst in Ede, of volg het programma vanuit huis.

Datum: zaterdag 28 november 2020
Locatie: De Reehorst in Ede, in combinatie met online programma
Aanmelding: start in oktober

Programma in de Reehorst

Voor deze speciale corona-editie hebben we een aangepast programma in de Reehorst in Ede. Hiervoor zijn 570 kaarten beschikbaar. Je kunt kiezen uit één van de zes zalen met een eigen lezingenprogramma. Wisselen tussen de zalen is dit jaar dus niet mogelijk. Hiermee houden we de omvang van de bezoekersgroepen beperkt en is voldoende afstand tot elkaar houden mogelijk.

Daarnaast is er een breed aanbod van standhouders met reizen, optiek, boeken en natuurorganisaties. Kleiner van omvang dan gewoonlijk, maar daarmee heb je wel alle gelegenheid en ruimte tot het stellen van vragen en elkaar te ontmoeten.

Online lezingenprogramma

Wil of kun je niet naar de Reehorst komen? Geen enkel probleem. Volg het lezingenprogramma van de Landelijke Dag gewoon vanuit huis via de livestream op YouTube. Na de Landelijke Dag blijven de lezingen beschikbaar. 

Aanmelden

Toegang tot het programma in de Reehorst is dit jaar alleen mogelijk met een vooraf gekocht ticket. Ook anders dan anders is dat het ticket inclusief koffie en thee is. Hiermee voorkomen we drukte bij de catering. Een standaard ticket kost daarmee 17,50 euro, leden en vrijwilligers betalen 12,50 euro. Naast toegang heb je dus de hele dag onbeperkt koffie, thee en frisdrank

Let op: het is dit jaar niet mogelijk om aan de deur een kaartje te kopen.

Het lezingenprogramma is vrij toegankelijk (wel met vooraf aanmelden). Mocht dit programma je bevallen, stellen we een vrijwillige bijdrage op prijs.

Coronamaatregelen

De Reehorst volgt uiteraard de algemene richtlijnen van het RIVM. In de opzet van het programma is het voor iedereen mogelijk 1,5 meter afstand te houden en is er voldoende gelegenheid om regelmatig de handen te wassen. Heb je een kaartje gekocht, maar blijf je thuis vanwege een mogelijke coronabesmetting, dan kun je je kaartje annuleren en krijg je het aankoopbedrag terug. En uiteraard kunnen nieuwe coronamaatregelen er alsnog voor zorgen dat de Landelijke Dag niet door gaan. Maar geen zorgen: ook dan zal er in ieder geval een uitgebreid online programma zijn.

Meopta hoofdsponsor Landelijke Dag

Stichting Vogelreizen