Ik steun de Grote Bonte Specht

Steun de Grote Bonte Specht voor de vogelatlas sovonDe algemeenste specht van ons land. Als mensen zeggen dat ze een specht hebben gezien is het bijna altijd de Grote Bonte Specht. Tegenwoordig ook in tuinen op de voederplank te zien. Veel voorkomend en toch geen supporter? Dat kan toch niet!

Met een eenmalige bijdrage van minimale €100,- ben je supporter van de Grote Bonte Specht. Daarmee steun je het grootste onderzoek naar vogels in Nederland. 

Tegenprestaties

 • €100,- 
  Je naam komt op de soortpagina van de Atlaswebsite en in het uiteindelijke boek.
   
 • €250,-
  Je naam of logo (medium formaat) komt op de soortpagina te staan van de Atlaswebsite en in het uiteindelijke boek. Uiteraard krijg je de Atlas aan het eind van het project toegestuurd.
   
 • €500,-
  Je logo komt op groot formaat op de soortpagina te staan van de Atlas website en in het uiteindelijke boek. Uiteraard krijg je een exemplaar toegestuurd en een uitnodiging voor een atlasexcursie. 
   
 • €2500,-
  Je bent hoofdsupporter van een specifieke soort. Je logo komt prominent als hoofdsoortsupporter op de soortpagina te staan van de Atlaswebsite en in het uiteindelijke boek. Je krijgt vijf exemplaren van het uiteindelijke boek of een andere tegenprestatie op maat, in nader overleg te bepalen.
Minder dan €100,- bijdragen? Dat kan dat natuurlijk ook. Iedere bijdrage is welkom! 
Vul hier de naam in zoals die vermeld kan worden op de soortpagina
Vogelwerkgroepen krijgen een aparte vermelding als soortsupporter