Foto: Peter Eekelder

Twee vacatures

Sovon Vogelonderzoek Nederland volgt de ontwikkelingen van alle in Nederland in het wild voorkomende vogelsoorten op de voet. Dit gebeurt door middel van monitoring en (veld)onderzoek.

Zowel bij de afdeling monitoring als bij de afdeling communicatie is er nu een vacature. Reageren kan voor beide functies tot uiterlijk 10 januari.

Meetnetcoördinator en adviseur

Als meetnetcoördinator ben je projectleider van en aanspreekpunt voor het Meetnet Slaapplaatsen. Deze functie combineer je met het uitvoeren van advies- en onderzoeksopdrachten, vaak op het gebied van beheer en natuurwetgeving.

Bekijk de vacature

Reageer uiterlijk 10 januari.

Medewerker Communicatie en vrijwilligers

Als medewerker communicatie en vrijwilligers lever je een belangrijke bijdrage aan het werven en opleiden van vrijwillige waarnemers voor de meetnetten van Sovon. Dit doe je door middel van cursussen, veldexcursies en e-learning. Daarnaast vind je het leuk om Sovon te promoten via inhoudelijke presentaties op bijeenkomsten van (vogelwerk)groepen, maar ook via wervende bijdragen in diverse (digitale) media. Uitbreiding van de aanstelling door aanvullende werkzaamheden als professioneel veldmedewerker behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de vacature

Reageer uiterlijk 10 januari.